WONING SC

Lendelede

VERFIJNDE ELEGANTIE & TIJDLOZE KLASSE

Dit keukenontwerp straalt luxe uit in elk detail, met een harmonieuze combinatie van gerookt eiken fineer en exclusief donkergroen Alpi Verde marmer. Een sfeer van exclusiviteit en verfijning, waardoor het niet alleen een functionele ruimte is maar ook de artistieke expressie van mijn eigen stijl en smaak. Want ja, deze keer mocht ik ontwerpen voor mijzelf!

Het gebruik van gerookt eiken fineer geeft de keuken een warme en uitnodigende uitstraling. Het hout, met zijn prachtige nerfpatroon en subtiele tinten, creëert een tijdloze basis die de tand des tijds zal doorstaan. De kasten, zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail, bieden niet alleen voldoende opbergruimte maar verrijken ook esthetisch de ruimte.

De keukentablet en spatwand zijn bekleed met exclusief donkergroen Alpi Verde marmer, dat een vleugje weelderige verfijning toevoegt aan de omgeving. Het diepe, rijke groen van het marmer sluit naadloos aan bij het warme eikenfineer, waardoor een visueel evenwicht ontstaat dat de keuken tot het middelpunt van aandacht maakt.