INTERIEURCREATIE  . een allesomvattend concept met oog voor functionaliteit, sfeer en architectuur

Een interieurproject start met een eerste gesprek waarin uw wensen, dromen en eisen naar voor komen. En ja, zelfs dromen die u niet haalbaar acht, mag u verwoorden.
Mijn ontwerpen zijn steeds het resultaat van een zoektocht naar een esthetische, functionele en vooral gebruiksvriendelijke inrichting waar uw wensen tot zijn recht kunnen komen. De som van deze verschillende factoren wordt voor u in een voorontwerp samengesmolten en gevisualiseerd (grondplannen en 3D-presentatie). 

Bij bespreking en uw feedback, evolueren we tot een definitief ontwerp met bijhorende uitvoeringstekeningen. Hierbij hoort ook een beschrijving van de materialen, de uit te voeren werken en worden offertes opgevraagd en in een overzicht geplaatst.
Na uw akkoord bevestigen en plannen we de werken. Kent u zelf geen aannemers? Dan kan ik er u aanraden die dezelfde visie delen omtrent kwaliteit en oog voor detail. Hebt u wel eigen aannemers, dan werk ik ook graag met hen samen.

De uitvoering wordt nauwgezet gecoördineerd en bijgestuurd waar nodig via bezoeken en verslagen om zo uiteindelijk te kunnen eindigen met een definitieve eindcontrole en oplevering.

 

Ook voor wie pas een woning gekocht heeft of gaat bouwen, geef ik graag advies of begeleiding. Tips worden gegeven en/of uitgetekend zodat op een latere termijn de woning ingericht kan worden zonder nog grote aanpassingen te moeten doen.T 0476 51 24 65
A KORTRIJKSESTRAAT 14 . 8860 LENDELEDE
E SOFIE@SOFIECHRISTIAENS.BE
   

STUDIE
Architecturale Kunsten T.I.H.F. Maricollen Brugge 2000
Interieurvormgeving Sint-Lucas Gent (onderscheiding) 2004

STAGE
Quinze & Milan Kortrijk
ERVARING & SAMENWERKINGEN
Buro Modern Waregem
Silvana Callens Interieurarchitect Kortrijk
Jos Messely Architect Lendelede
Syntra West Brugge (Docent VDO Interieurinrichter)