WONING CCKortrijk

  

Dit project delen

AFGEVINKT VANOP HET WENSENLIJSTJE

Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik gevraagd wat ik 'kon doen met hun living'. In het verleden had de familie al samengewerkt met een binnenhuisarchitect en hoewel ze tevreden waren van het resultaat wilden ze graag wat vernieuwing. Een update naar de hedendaagse stijl met stiekem nog een toevoeging van enkele wensen uit hun lijstje.

Naarmate de gesprekken vorderden, stelde ik voor toch ook eens na te denken over de inrichting van de keuken. Gezien deze 'achter de hoek' zit met de leefruimte, was de keuken toch een belangrijke factor in het eindresultaat. 

Mevrouw had graag ruimte om wat decoratie te zetten, meneer droomde van een barkast met RGB Led's in. Sfeer werd fuctioneel, gezellig, maar toch ook strak gevraagd.

 

Het eindresultaat werd een 'wit' geheel waarbij de Shinnoki Stone Triba fineer zorgt voor een speciale, warme toets. De keuken kreeg een subtiele marmer imitatie waardoor het strakke geheel opnieuw wat doorbroken werd. Een eenheid werd gevormd in keuken en leefruimte door het hergebruik van de materialen. 

En ja, de barkast kwam er, met zelf een geïntegreerde wijnfrigo als extra'tje!