VILLA DVHSint-Denijs Zwevegem

  

Dit project delen

STRAK TIJDLOOS IN LANDELIJKE OMGEVING

Nu de kinderen het huis uit zijn en de kleinkinderen hun plaats innemen, werd het tijd voor wat verandering. Dit sociale koppel weet wat genieten is. Maar hun woning was er niet meer op afgestemd. De tijd waarbij de vrouw des huizes in de keuken zat en de man de vrienden entertainde in de leefruimte ligt al lang achter hen. 
Meer openheid, contact met elkaar, contact met de mooie landelijke omgeving, de tuin, meer licht binnen... Het wensenlijstje werd steeds met dezelfde argumenten aangevuld.

En dus gingen de kasten die keuken van salon en eetkamer scheidden er uit en werd ook de erker voorzien van een groter raam. Alles werd in het ontwerp gebaseerd op de doorzichten naar buiten. 
Strakke lijnen, warme materialen en lichte kleuren ondersteunen dit effect verder. 

Ook de verlichting werd flexibel voorzien. Door te werken met cirkels kan zowel een ronde als rechthoekige tafel geplaatst worden. In het verlengde van het eiland of haaks er op.

 

Tijd om te genieten dus!

 

 

Fotografie Pieter-Jan Vandenbulcke