VAKANTIE APPARTEMENT AJQ

Nieuwpoort

ADEMBENEMEND SEAFRONT APPARTEMENT

 

Dit appartement op de zeedijk in Nieuwpoort was dringend toe aan renovatie. Het gebouw dateert uit de jaren 60 en ook het appartement was in die tijd blijven stil staan. Echter, aan de sublieme ligging kon niets verbeterd worden! Frontaal zeezicht!

Na de grondige renovatie bekwamen we dit prachtige appartement dat alles heeft wat je nodig hebt voor een perfect verblijf. 3 gezellige slaapkamers, waarvan één voorzien is als handige thuiswerkplek, een volledig afgewerkte keuken,... Het hart van het appartement is zeker de stijlvolle woonkamer met haard, perfect om te ontspannen na een dag vol avonturen.

De gebruikte materialen waaronder een keramische tegel in zandkleur, details in notelaar en olijfgroene accenten (hoewel je de keuken niet meer een accent kan noemen), zorgen voor een serene rust in een stijlvol geheel. 

Door het gebruik van een zitbank wordt ruimte ingewonnen en kan zelfs een eettafel voor 8 personen geplaatst worden. Nodig hier dus gerust vrienden en familie uit voor heerlijke maaltijden en onvergetelijke momenten!

De badkamer kreeg een afwerking in microcement. Onderhoudsvriendelijk en opnieuw qua kleur afgestemd op de zandtinten.

 

Met voldoende slaapplaatsen voor 6 personen is dit appartement ideaal voor een gezinsvakantie, een uitje met vrienden of een romantische ontsnapping aan de kust. Genieten van de luxe, comfort en het adembenemende uitzicht! 

 

Meer info of boekingen via: https://www.eecke.be/.../vakan.../appartemnet/177/zeedijk-2a

Fotografie Immo Eecke