PENTHOUSE V . Liebaertshof

Kortrijk

Gelegen aan de schilderachtige oevers van de Leie, op wandelafstand van de historische Broeltorens, prijkt het penthouse van Liebaertshof als een parel van modern comfort en verfijning in het hart van Kortrijk.

Binnen in dit weelderige penthouse worden de bewoners verwelkomd door een uitnodigende hal die leidt naar een verbluffende leefruimte, doordrenkt met natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt en een panoramisch uitzicht biedt op de kabbelende Leie.

De open plattegrond van de leefruimte omarmt de moderne levensstijl, waar een naadloze overgang tussen het salon, eetkamer en keuken zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid en verbondenheid. De ruimte, gehuld in een warm greige en donker eiken fineer, straalt een tijdloze elegantie uit die perfect harmonieert met de omringende esthetiek. Achter een slanke kastenwand, die tevens dienstdoet als ontbijtbar, schuilt een keuken van topkwaliteit, uitgerust met state-of-the-art apparatuur en voorzieningen.

De subtiele gouden accenten in het kraanwerk en de verlichting voegen een vleugje luxe toe aan de ruimte, terwijl de tabletten en spatwanden worden verfraaid met warm-witte tinten en gouden adering, waardoor een verfijnde en uitnodigende ambiance ontstaat.

Het penthouse beschikt over drie prachtige slaapkamers, elk doordrenkt met een serene sfeer en doordachte details. De master suite verwent de bewoners met een royale ruimte, compleet met een eigen dressing en en-suite badkamer, waar een oase van rust wordt gecreëerd met hoogwaardige afwerkingen.

Bovendien biedt het penthouse een aparte douchecel en een gastentoilet, die beide zijn ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en verfijning als de rest van de woning.

In dit weelderige penthouse van Liebaertshof in Kortrijk wordt een weergaloze levensstijl gecombineerd met een ongeëvenaard gevoel van comfort en luxe, waardoor elke dag een viering wordt van het moderne stadsleven aan de oevers van de Leie.