DOKTERSPRAKTIJK DE VIERSCHAAR

Lendelede

EEN WARME EN EFFICIENTE ZORGOMGEVING

Binnen deze dokterspraktijk, De Vierschaar Lendelede, staan ze niet alleen voor hoogwaardige medische zorg, maar ook voor een omgeving die comfort en welzijn uitstraalt. Met zorgvuldige aandacht voor detail heb ik de praktijk ontworpen om een aangename en functionele ruimte te bieden, zowel voor de patiënten als voor het toegewijde medische team.

De praktijk bestaat uit 5 ruime kabinetten, een gastvrij onthaal, twee comfortabele wachtruimtes, strategisch geplaatste stockageruimtes, een speciaal ingericht COVID-lokaal en een toegewijde verpleegsterunit. Elk element is zorgvuldig ontworpen om optimale efficiëntie en gemak te bieden, waardoor men de best mogelijke zorg kan garanderen.

Bij het ontwerp van het interieur streefde ik naar de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. De vloeren zijn voorzien van een onderhoudsvriendelijke keramische Cheppo-tegel, die niet alleen duurzaam is, maar ook een stijlvolle uitstraling heeft. Om de anders steriele witte ruimtes op te warmen, maakte ik gebruik van eiken fineer. Dit zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer, waarin patiënten zich meteen op hun gemak voelen.

Het belang van privacy in de medische omgeving was ook een must in het ontwerp. Daarom zijn de wachtruimtes en het onthaal discreet afgezonderd van de loopgangen van de dokters. Dit zorgt ervoor dat zowel patiënten als medisch personeel de nodige privacy behouden, terwijl er tegelijkertijd een vlotte doorstroming van diensten wordt gewaarborgd.

Een dokterspraktijk, niet alleen om te genezen, maar ook een omgeving gecreëerd om u op uw gemak te voelen.