DE PASTORHAAN . VAKANTIEWONING

Doomkerke

LOGEREN IN STIJL

Te midden het pittoreske dorpje Doomkerke vind je vakantiewoning De Pastorhaan, gelegen in een groenlandschap met unieke vergezichten van bossen en Vlaamse velden.

De pastoriewoning is binnenin volledig heropgebouwd om een duurzame vakantie te kunnen garanderen. Er is ruimte voor max 32 personen.
Het renoveren duurde 2,5 jaar, maar werd een parel binnen een gezellige, strak landelijke stijl. 

De Pastorhaan is gelegen nabij Bulskampveld, het bosrijkste gebied van West en Oost-Vlaanderen. Van hieruit kan je prachtige wandel- en fietsroutes maken. Kinderen kunnen zich uitleven in de ruime tuin met petanque-baan en speeltoestel,..

Tijdens het verblijf kan genoten worden van de subtiele schoonheid van achterliggend rustige natuur. Een gezellige babbel met de nodige drinks & bites op een open terras of liever s 'avonds met zonsondergang op het overdekt terras. "Een stijlvolle unieke Pastorie waar mooie vriendschappen worden opgebouwd"

Daarnaast zijn er nog talrijke mogelijkheden om er een fantastische vakantie of event van te maken, denk maar aan een wijndegustatie, adventurepark, teambuildings en nog veel meer!

 

https://depastorhaan.be
Fotografie Hanne Joosen