BADKAMER CC

Kortrijk

EEN BADKAMER MET GROOTSE IDEEËN

De kunst van ruimteoptimalisatie en een verfijnde esthetiek gaan hand in hand. Niet elke badkamer is groot en weelderig, maar zelfs de meest bescheiden ruimtes kunnen worden omgetoverd tot oases van comfort en luxe. Ook deze badkamer illustreert perfect hoe een innovatief ontwerp en slimme indeling de sleutel kan zijn tot een prachtig vormgegeven badkamer.

De zeer ruime douche wordt multifunctioneel. Als eerste sluit deze aan op een ruime kastenwand die onder de dakschuinte geïntegreerd werd. De achterwand, afgewerkt met donkere glanzende tegeltjes, werd voorzien van een valse wand met integratie van een IR-straler. Hiervoor werd een zitbank voorzien, die ineens ook doorloopt in de douche. Ideaal om ook van het douchen een relaxerend me-time momentje te maken. De nis, met indirecte verlichting, zorgt er voor dat verzorgingsproducten steeds dichtbij staan.  En met de glazen douchewand, blijft deze opvallende mulit-functionele achterwand een mooie eye-catcher in ruimte.

Tegen de wand aan de overzijde van de douche werd het lavabomeubel voorzien. Hier werd gebruik gemaakt van opzetkommetjes en werd het meubel zwevend geplaatst. Dit zorgt voor een luchtig geheel. Over de al even functionele spiegelkasten er boven. 

Ook de verwarming werd netjes weggewerkt in de nis onder het dakraam. Zo zie je dat elk hoekje optimaal benut werd.