woning WDLendelede

  

Dit project delen

WARM EIGENTIJDS

De eigenaars van deze woning hadden graag een nieuwe vloer. Ze waren niet meer tevreden van het onderhoud en wilden daarnaast een opfrissing van hun interieur. De bestaande haard was gedateerd, de keuken was nog goed, de deuren mochten vervangen worden, zo ook gordijnen....

Gezien de beperkte mogelijkheid om elementen te herpositioneren, bleef alles min of meer op zijn oorspronkelijke plaats staan. Echter liet ik de deur tussen keuken en leefruimte weghalen en zette ik de haard iets verder. Zo kon het hoeksalon wat meer 'uit de hoek' getrokken worden en was er ineens ruimte voor een groter TV.

Door de rolluikbakken over de volle muurbreedte aan te passen en er ineens verlichting in te voorzien, leek de ruimte op slag groter. Het geheel werd ook strakker en de verlichting zorgt voor extra sfeer 's avonds. 

Kleuren lopen door in de keuken en ook de lichte eik van de zwevende kasten komen er terug.  Hierdoor gaat de keuken ook meer deel uitmaken van de leefruimte.