woning VDBWaregem

  

Dit project delen

STRAK TIJDLOOS

Deze woning werd een 10-tal jaar geleden aangekocht, maar was nooit naar de smaak van de eigenaars ingericht geweest.

Om de ruimte groter te maken en meer licht te trekken in de hal, werd het toilet gedraaid onder de trap en kwam een dubbele glazen deur tussen hal en leefruimte. Vanuit de hal vertrekt een kastenwand dat doorloopt tot in de keuken. De kleuren bleven neutraal wit, terwijl in de keuken zelf een afwerking in eik laminaat genomen werd voor de lage delen. De zitruimte werd een gezellige hoek door de muren een antraciete kleur te geven. Wandarmaturen en indirecte lichtlijnen geven extra sfeer.

In de ruimte werd ook een 'werkplekje' geplaatst. Een functioneel zwevend meubel met verborgen ruimte voor printer en schrijfgerief werd ontworpen met link naar het raam erboven.