woning DMOudenburg

  

Dit project delen

EIGENTIJDSE GEZELLIGHEID

Deze levensgenieters kochten een bestaande woning, maar wisten al dat er wat verbouwingswerken nodig zouden zijn om tot hun droomwoning te komen. De woning had een klassieke indeling die niet strookte met de wensen van de eigenaars.

De woning kreeg een uitbouw en werd volledig gereorganiseerd. Zo werd de bestaande living in 2 gesplitst en ging de muur tussen keuken en living er uit. Hierdoor bekwamen we een nieuwe ruimte waar een akoestisch spanplafond gebruikt werd om de nieuwgeboren 'cinemaruimte' een optimale kwaliteit aan beleving te kunnen geven.

De keuken werd doorgetrokken met de eetkamer. Een verandering in vloer zorgt hier voor een duidelijke afscheiding van de zone.

In de nieuwe uitbouw kwam het salon met gashaard. Het aangename zonlicht zorgde ook voor de keuze een overdekt terras te voorzien in dit geheel.

 

Foto's Tim Van De Velde