woning CVBeveren-Leie

  

Dit project delen

SCANDINAVISCH STRAK

Deze bestaande woning wordt stap per stap aangepakt in renovatie. Zo werd reeds in een eerste fase door de eigenaars besloten om te kiezen voor de Scandinavische stijl.

Hierdoor werden details zoals materialen, diktes,... overgenomen binnen het keukenontwerp. De muur tussen keuken en keukenberging werd weggebroken, waardoor de keuken veel groter werd en zo een echte leefkeuken kon worden. De ramen naar buiten werden vervangen om optimaal van licht te kunnen genieten.

Naast de keuken werd ook de inkomhal aangepakt. Daar kwam een nieuw toilet met aanpalende ruimte voor een handwasbakje en werd een vestiaire ingewerkt. Tussen living en inkom kwam ook een zwart alu/glas deur om zo ook het licht vanuit de living in de hal te brengen.