shop OPTIEK PIETERSKortrijk

  

OPTIEK PIETERS

Omdat de bestaande winkel te klein aan het worden was en uitbereiding daar moeilijk haalbaar was, werd besloten in een pand iets verderop een nieuwe winkel in te richten. De sfeer en gezelligheid moest blijven bestaan, maar dan graag in een modern en eigentijds concept.

 

Hoewel de bestaande betonvloer werd behouden, koos ik niet de industriële stijl. De combinatie met houtaccenten, antraciete meubels en wanden in een licht geheel zorgen voor warmte. De gezelligheid dat de klant voor ogen had.

De centrale balie werd uitgevoerd in Woodstone Grey natuursteen. Voor de wandbekleding hadden we de eer een systeem van de firma KOVR in primeur te mogen implementeren. Volle profielen worden afgewisseld met 'licht'profielen. Bijzonder is dat als het licht niet brandt, je niet ziet dat er lichtgevende profielen tussen zitten.

 

Achteraan de winkel werd speciale aandacht gegeven op kinderbrillen. De sfeer van de optiek loopt verder, maar werd speelser gemaakt door het wolkenbehang en de zwevende kastjes.

Dit project delen
Nog 12 extra foto's