shop FIETSEN VANDEWALLELendelede

  

FIETSEN VANDEWALLE

Voor het 10 jarig bestaan van de winkel op de huidige locatie in Lendelede, werd me gevraagd een nieuw concept en logo te bedenken voor de winkel. Naast de fietsen zelf, zijn ook accessoires een belangrijk element die in de vorige winkel iets te weinig naar voor kwamen.

De ruimte maakte ik donker, zodat een aangepaste verlichting de nodige accenten kon oplichten. Door het plaatsen van een centraal podium met daarachter een rek, kon de inkomzone opengetrokken worden richting werkplaats achteraan. Eveneens werden 2 etalages gemaakt door middel van vaste structuurwanden die voor en achter een passende print kregen. Hoewel de winkel vandaag evenveel fietsen toont, is er veel meer open ruimte vrij. Dit maakt dat een fiets sneller getest of van dichterbij kan getoond worden.

Dit project delen
Nog 7 extra foto's