loft VLKortrijk

  

STRAKKE LOFT

In het centrum van Kortrijk kijkt deze loft uit op de Leie. De eigenaars wilden deze casco ruimte omtoveren tot een gezellige ruimte waar ze konden genieten van hun pensioen. 2 slaapkamers met elk hun eigen badkamer waren een must voor als de zoon of kleinkinderen komen logeren. Het overdekte terras werd ook in de inrichting aangepakt waardoor het ook in de wintermaanden kan gebruikt worden.

In de verschillende ruimtes werd gewerkt met parket. De kasten zijn een combinatie van lak met gekleurd eikfineer. In badkamer komt natuursteen op de wanden.

Voor de keuken werd me gevraagd deze 'onzichtbaar' te kunnen maken. Daarom zit het kookgedeelte in de kastenwand die naar wens volledig dicht of open kan gezet worden. Het eiland bevat de spoelbak, maar door de lage kraan, valt deze opnieuw niet op in de ruimte. Voor de afwerking van het geheel werd gewerkt met Corian.

Dit project delen
Nog 7 extra foto's