Gemeentelijke Openbare BibliotheekLendelede

  

Dit project delen

TIJDLOZE RENOVATIE

De bibliotheek van Lendelede had nood aan een grondige facelift.

Alles stond erg dicht op elkaar. Het was belangrijk om alles opener te maken en zo meer ruimte te creëren. Rekken werden verschoven en accentmuren werden voorzien om de bezoeker verder in de bibliotheek te trekken. Door de muren algemeen iets witter te zetten en aan te vullen met moderne, maar tijdloze tinten werd een moderne look gerealiseerd.

Naast schilderwerken werden ook delen van de vloerbekleding vernieuwd. Een strakke verlichting zorgt dan weer voor de juiste look en feel. Het geheel doen samen passen met de te behouden elementen was een huzarenstukje. Daarbij kwam dan nog dat alles op amper 20 dagen tijd diende gerealiseerd te worden.