BLING FRIENDS FOREVERIzegem

  

Dit project delen

STRAKKE WERKPLEK

De eigenaars van deze woning starten een online juwelenshop waarbij ze op maat juwelen met graveringen aanbieden. Hiervoor vroegen ze me hun inpandige garage om te bouwen tot bureauruimte / atelier.

De ruimte deelde ik op in een 'werkzone' waar PC werk en graveringen gedaan kunnen worden, een 'verpakkingszone' waar alles mooi ingepakt en klaar kan gemaakt worden voor verzending en een 'ontspanningszone' waar eventueel ook klanten ontvangen kunnen worden.

De wasmachine en droogkast verhuizen naar de berging onder de trap die afgesloten kan worden met een schuifdeur.
Andere technieken en toestellen worden netjes weggewerkt in een lange kastenwand. Aan het bureau werden richtbare opbouw armaturen voorzien om zo gericht licht te brengen bij het graveren. Materialen werden gekozen op basis van wat reeds in de woning aanwezig was.